06/05/2024

ORO
69,0823 €/gr
2.314,50 $/oz
PLATA
0,8067 €/gr
27,03 $/oz
icon-search

CVD brillantes

Ai observat deja noutățile noastre? Brillianții CVD sunt diamante create prin proces chimic, dar din aceeași materie primă ca și diamantul extras în mine. Caracteristica lor principală este un cost foarte scăzut și o calitate foarte înaltă. Diamantele noastre CVD sunt realizate cu o claritate excepțională și sunt extrem de dure. Puritate controlată: interval VS1/2. Culoare piatra G. Fabricat in India intr-un laborator specializat. Fiecare diamant este verificat individual în Italia pentru formă și claritate. Fiecare diamant este însoțit de un certificat de calitate „Componente prețioase”. Vorbim de diamante foarte căutate tocmai datorită manoperei și calității extrem de înalte. 

TĂIERE: Diamantele au o calitate excelentă a tăierii, strălucind cu cea mai mare strălucire posibilă deoarece au un procent de adâncime care reflectă cea mai mare cantitate de lumină posibilă. 

CULOARE: Pentru diamantele incolore sau albe, industria diamantelor a adoptat o scară de culori de la D la Z. Pietrele noastre sunt clasificate cu culoarea G, deoarece mulți experți din industrie au spus că diferența față de gradul D (cel mai înalt din scara G) este practic invizibilă. pentru ochiul uman, deci o calitate foarte înaltă la un cost mai accesibil pentru client. 

DIFERENTA DINTRE DIAMANTUL NATURAL SAU DIAMANTUL CVD?: Poate adevarata si singura diferenta este ca diamantele naturale sunt extrase in diferite parti ale lumii si provin dintr-un fenomen geologic, in timp ce cele sintetice sunt produse industrial de diverse companii prin procese tehnologice. Deci putem confirma că aceasta este diferența reală, deoarece proprietățile chimice și fizice sunt aceleași.